Kiinteistöjen hallinta

Kiinteistöjohtaminen reaaliaikaiseksi

Repomark-kiinteistöraportointi on tarkoitettu asuinrakennusten, julkisten kiinteistöjen ja tuotantotilojen ylläpitoon ja hallinnointiin – isännöitsijöille, sijoittajille sekä muille kiinteistöalan ammattilaisille. Repomarkin avulla tehostat yhteistyötä kiinteistöjen käyttäjien, omistajien, managerien ja palveluntarjoajien välillä mahdollistamalla automatisoidun tiedonkulun osapuolien kesken.

Tilaa maksuton esittely »

Vikailmoitusten automaattiset ohjaukset

Poikkeamaraportointi on Repomarkilla nopeaa. Repomark-kiinteistöraportoinnin käyttäjä voi tehdä vikatilanteen sattuessa ilmoituksen alle minuutissa, helposti omalla matkapuhelimellaan. Raportin lähettämisen jälkeen tieto ohjautuu automaattisesti oikeaan paikkaan, esim. vesivuodon sattuessa paikalliselle LVI-kumppanillenne, sähkövikatapauksissa sähköfirmalle ja kiinteiden rakenteiden vaurioiden osalta kiinteistöhuollon yhteyshenkilöille. Raporttien seurannasta nähdään yhdessä näkymässä, onko vaurioon reagoitu, kuka on reagoinut ja onko asia hoidettu.

Kiinteistötieto kasvaa automaattisesti

Jatkuva digitaalinen raportointimahdollisuus nopeuttaa tiedon kulkua, poistaa välikäsiä, vähentää virheitä ja tuottaa mitattua tietoa poikkeamista. Tulosten avulla voidaan myös kehittää toimintamalleja kustannustehokkaaseen ja turvalliseen suuntaan. Lisäksi saadaan tarkka reaaliaikainen kuva kiinteistön nykytilasta ja arvosta. Repomarkista voidaan lähettää erittäin helposti kattavat raportit esimerkiksi vakuutusyhtiölle.

Kiinteistötarkastuksen vakioprosessit

Repomark-kiinteistöraportointi tarjoaa mahdollisuuden luoda vakiomuotoisia työnkulkuja kiinteistön kuntotarkastukseen vaikkapa yrityksen oman laatukäsikirjan mukaisesti. Mobiililaitteella käytettävä sovellus kuljettaa tarkastajaa eteenpäin vaihe kerrallaan – tarkastusprosessi etenee hallitusti ja ohjatusti. Ennalta määritellyillä vakioprosesseilla varmistutaan, että kaikki tarkastettavat kohdat tulevat varmasti läpikäydyiksi.

Esimerkki

  • Tarkastettava kohde: ilmanvaihto
  • Lue huoneiston QR-koodi-tunniste
  • Kirjaa ilmanvaihdon tyyppi
  • Tuntuuko sisäilma raikkaalta [Tarkastaja kuittaa joko ”OK” tai kirjoittaa huomiot]
  • Tarkasta poistoventtiilin imu
  • Onko huoneistossa vedon tunnetta [Tarkastaja kuittaa joko ”Ei vetoa” tai kirjoittaa missä vetoa havaitaan]
  • Kirjaa korvausilmareitit
  • Kommentti: [Tarkastaja kuittaa joko ”OK” tai kirjaa tarvittavat huoltotoimenpiteet].

Kattavat koontiraportit

Kiinteistötarkastusraportit jäävät järjestelmään talteen liitekuvineen, joiden avulla esimerkiksi vuokralaisen tai käyttötarkoituksen muuttuessa on helppoa havaita aiheutuneet kulumat, vauriot ja tehdyt muutokset. Tietyn tyyppistä tietoa sisältävät vakiomuotoiset poikkeamaraportit voidaan ohjata tarvittaessa automaattisesti jatkokäsiteltäviksi ennalta määritetyille tahoille.

Pakolliset tarkastukset esim. vakuutusyhtiöille tai viranomaisille pystytään todentamaan helposti tapahtumalokista – kuka tarkasti, mitä tarkasti ja mitä havaittiin jne. Järjestelmästä saadaan nopeasti kattavat koontiraportit kalustosta tiloista vastaavalle henkilölle.