How Can We Help?

Tuotteet

< Takaisin

Tuotteiden ja tuotemallin luominen

Tuotteita voidaan luoda Tuotteet sivulta, mutta ennen sitä haluamme tehdä Tuotemallin. Klikkaa tuotemallit -kohtaa valikosta ja paina Uusi malli nappia. Uutta mallia tehdessä ota huomioon, että jokaisella tuotteella on jo nimi, koodi, saldo ja saldon yksikkö kentät valmiiksi, joten niitä ei erikseen tarvitse lisätä. QR-koodin kuvausteksti tarkoittaa tuotteen QR-koodin alle tulevaa tekstiä. Jokaisella tietokentällä täytyy olla oma tunniste. Tunniste voi sisältää vain pieniä kirjaimia a-z, numeroita ja _ -merkkejä. Julkinen valintaruutu tarkoittaa, että tuleeko kenttä julkiseen linkkiin näkyviin vai ei.

Sopivan mallin luomisen jälkeen voidaan luoda uusi tuote. Paina uusi tuote -nappia Tuotteet sivulla ja valitse tuotteelle tekemäsi malli. Anna tuotteelle sopiva nimi ja saldon yksikkö (jos sellaisen tarvitsee). Esimerkiksi kg tai €. Valitse myös tuoteryhmä, jos sellainen on ja täytä tuotemallissa määritetyt kentät.

Tuoteryhmät

Tuoteryhmiä voidaan luoda Tuotteet valikon Tuoteryhmät kohdasta. Jos tuoteryhmällä on tuotteita tai alaryhmiä, voit näyttää ne painamalla tuoteryhmän vasemmalla puolella olevaa nuolta painamalla. Muokkausnappia painamalla voi vaihtaa tuoteryhmän nimeä ja antaa sille yläryhmä. Muokkausnapin oikealla puolella on nuoli, josta pääsee muokkaamaan tuoteryhmän tietokenttiä, linkkejä ja tiedostoja. Tietokenttää lisätessä voi valita eri kenttä tyyppejä, Valintaruutu -tyyppi tarkoittaa valintaruutua, jonka oletusarvon voi asettaa Arvo -valintaruudusta.

 

Raportit

Saldoraportteja voi luoda painamalla Tuotteet valikosta Raportit nappia. Tältä sivulta voi luoda saldoraportin .xlsx -muotoon. Raportissa on Yhteenveto sivu, jossa näkyy kaikkien tuotteiden yhteenveto. Jokainen tuote saa myös oman sivun tauluun tuotteen saldon muutoksien historialle.

Sisältö