How Can We Help?

Kyselyiden ja kysymysten luominen

< Takaisin

Uuden kyselyn ja pin-koodin lisääminen

Klikkaa valikon Kyselyt1 -kohdasta ja valitse Lisää uusi kysely oikeasta yläkulmasta. Ainoa pakollinen kenttä on kyselyn nimi2. Jotta saat kyselyn näkymään raportointisivulle, täytyy Julkaistu3 valintaruutu täyttää ja navigoida sivu valikosta Kyselyt > pin-koodit4 -sivulle. Paina sen jälkeen Lisää pin-koodi -nappia, tällä voit päättää pin-koodin ja pin-koodi ryhmän nimen. Kyselyt valinnasta5 voit valita mitkä kyselyt tulevat näkyviin, kun syöttää pin-koodin sivulle yritys.repomark.fi. Jos haluat vain tietyt tuoteryhmät näkyviin kyselyn tuotevalintakenttiin, voit rajata mitkä tuoteryhmät siellä ovat saatavilla.

Kysymysten lisääminen

Navigoi ensimmäiseksi kyselyihin ja avaa äsken tehty kysely.

Kysymysten lisäämiseksi täytyy luoda kysymysryhmä1, kun kyselyn luo on yksi sellainen jo valmiiksi tehty ja sen nimeä voi muokata painamalla muokkaus kuvaketta2. Jokainen kysymysryhmä on uusi sivu itse kyselyssä. Kysymysryhmä sisältää kysymyksiä, niitä saa luotua klikkaamalla haluttua kysymysryhmää ja painamalla Lisää kysymy3 nappia. Kysymyksen kuvaus voi olla esimerkiksi Etunimi, jonka tyyppi on luonnollisesti text. Alemassa kappaleessa on lista eri kysymystyypeistä. Painoarvon ja tagi voidaan jättää oletusarvoon, painoarvon käyttäminen käydään läpi myöhemmässä kappaleessa. Pakollinen tarkoittaa, että kysymykseen on pakko vastata. Luottamuksellinen tarkoittaa, että vastausta ei tule näkyviin vastauksen jaettavaan linkkiin. Piilotettu tarkoittaa, että kysymys ei tule näkyviin kyselyä täyttäessä, mutta sen näkee vastauksia tarkastellessa ja raporteista/julkisesta linkistä.

Kysymys tyyppien selitteet löydät täältä

Sisältö