How Can We Help?

Käyttäjien hallinta

< Takaisin

Käyttäjien lisääminen

Käyttäjiä voidaan lisätä Käyttäjät -valikosta painamalla Uusi käyttäjä -nappia oikeasta yläkulmasta. Täytä tiedot ja valitse oikea käyttäjäryhmä. Admin käyttäjäryhmällä on kaikki oikeudet.

Käyttäjäryhmien lisääminen ja vaihtoehdot

Käyttäjäryhmät sivulla ryhmiä lisätään painamalla Uusi käyttäjäryhmä -nappia. Anna ryhmälle sopiva nimi, usein roolin mukainen.

• Kyselyiden hallinta

Antaa ryhmälle oikeudet Kyselyt, pin -koodit ja tagit kohtiin päävalikossa.

• Vastausten hallinta

Antaa oikeudet Vastaukset kohtaan päävalikossa.

• Näkyvät kyselyt ja niiden vastaukset

Antaa oikeudet tiettyihin kyselyihin ja/tai niiden vastauksiin ylemmistä valinnoista riippuen.

• Tuotteiden katseluoikeus ja päivitysoikeus

Katseluoikeus antaa oikeudet luoda tuoteraportteja ja katsella tuotteita.

Päivitysoikeus antaa lisätä tuotteelle kommentteja, tiedostoja, linkkejä, tuotekoodeja, tehdä saldotapahtumia ja muokata itse tuotetta.

Katseluoikeus tarvitaan, jotta tuotteita voidaan muokata.

• Pääsy tuotteisiin tuoteryhmissä

Kaikkiin tai vain valituissa tuoteryhmissä olevien tuotteiden katselu ja/tai päivitys, riippuen ylemmistä valinnoista.

• Pääsy tuotteisiin tuotemalleissa

Tietyissä tuotemalleissa olevien tuotteiden katselu ja/tai päivitys, riippuen ylemmistä valinnoista.

• Tuoteryhmien ja -mallien hallinta

Antaa oikeuden muokata tuoteryhmää tai -mallia. Antaa Tuotteet valikkoon Tuoteryhmät tai Tuotemallit valinnan.

• Käyttäjien ja käyttäjäryhmien hallinta

Antaa käyttäjäryhmän muokata ja lisätä käyttäjiä tai käyttäjäryhmiä. Näitä oikeuksia ei kannata antaa muuta kuin vain niille, jotka oikeasti niitä tarvitsevat.

• Asetusten hallinta

Antaa muokata yrityksen nimeä ja kuvaa. Tätä oikeutta ei tarvitse antaa lähes kellekään.

Sisältö