How Can We Help?

Etusivun ja päävalikon toiminnot

< Takaisin

PÄÄNÄKYMÄ

Kun kirjaudut sisään, pääset päänäkymään. Tässä ja seuraavassa kappaleessa selitetään yleisesti mitä eri päävalikon ominaisuudet tekevät.

ETUSIVULTA näkee tehtyjen kyselyiden kokonaismäärän ja niihin tulleiden vastausten määrän. Raportoinnin linkki on osoite, jossa täytetään kyselyt. Osoite on muodossa yritys.repomark.com ja sen voi laittaa suoraan selaimen hakukenttään.

Alempana on vielä lista uusimmista vastauksista päivämäärän mukaan. Klikkaamalla kyselyn nimeä, pääset tarkastelemaan kyselyä.

YLÄVALIKKO kertoo mikä on nykyinen käyttäjä ja aktiivinen yritys. Aktiivista yritystä voidaan vaihtaa klikkaamalla yrityksen nimeä ja painamalla toista yritystä. Uloskirjautuminen ja profiilin muokkaaminen toimii painamalla käyttäjännimeä ja valitsemalla kirjaudu ulos tai profiili.

PÄÄVALIKKO

KYSELYT -valikko sisältää kyselyt, pin-koodit kyselyille ja tagit. Kyselyt -kohdasta pääsee tarkastelemaan kaikkia kyselyitä, sekä luomaan uuden kyselyn. Pin -koodi -kohdasta voidaan tehdä pin -koodeja kyselyille, joilla voi raportointi osoitteesta täyttää valittuja kyselyitä pin-koodilla.

VASTAUKSET -valikossa näkyy listattuna jokainen tehty kysely. Klikkaamalla kyselyn nimeä pääsee tarkastelemaan kyseisen kyselyn vastauksia. Klikkaamalla vastauksen päivämäärää pääse tarkastelemaan vastausta tarkemmin.

TUOTTEET –valikossa näkyy tuotteet, tuoteryhmät, tuotemallit ja raportit. Tuotteet valinnasta näet yrityksen kaikki tuotteet, jokaisella tuotteella voi olla tuoteryhmä ja täytyy olla tuotemalli. Tuoteryhmä valikossa on listattu kaikki tuoteryhmät, klikkaamalla vasemmanpuoleista nuolta voi nähdä mahdolliset alaryhmät. Editointi napista voidaan muokata nimeä ja asettaa yläryhmä. Oikealla olevasta nuolesta voi lisätä tietokenttiä, linkkejä ja liitetiedostoja tuoteryhmään. Tuotemallit -napista pääsee luomaan uusia tuotemalleja ja muokkaamaan olemassa olevien tietokenttiä. Raportit napista voidaan luoda saldoraportteja tuotteille ja tuoteryhmille tietyltä aikaväliltä.

KÄYTTÄJÄT -valikossa voidaan luoda käyttäjä, jolle täytyy asettaa käyttäjäryhmä. Luoduille käyttäjäryhmille voidaan asettaa erilaisia oikeuksia.

ASETUKSET -valikko sisältää yrityksen nimen ja logon lataamisen.

Sisältö